Instruktør

Unni de Presno, RYT500, E-RYT200

Interessen for yoga ble vekket i California i 2005 da et sterkt møte med kreftsykdom motiverte meg til å gjøre mitt beste for å komme meg på beina igjen. Stiv og utrent som jeg var ble mitt første møte med yoga svært strevsomt. Men følelsen jeg fikk da timen var over vant over de negative tankene. Yoga praksis avsluttes gjerne med avspenning i Shavasana. Og mens jeg lå der på matta i denne avslappende stillingen, sanset jeg kroppen min på en helt ny måte. Jeg kjente frisk energi spre seg i hele kroppen og en indre klarhet og ro som jeg gjerne skulle hatt mere av. Yoga praksisen hadde ført meg tilbake til det stedet inni meg selv hvor jeg tillater meg å føle alt. 

 

Jeg er sertifisert yoga lærer (RYT500+, E-RYT200) i  Holistic Hatha Yoga fra Ritam Healing Arts skolen i California med hovedlæreren Saul David Raye. Siden 2009 har jeg undervist i Hatha yoga, Yin yoga, Restorative yoga, Flying yoga, Chair yoga og Meditasjon. Idag bor og underviser jeg ut ifra mitt lille private yoga studio, Solhauen Yoga, i Kolbjørnsvik på Hisøy ved Arendal.

 

Yoga har forandret livet mitt til det bedre. Og som din yoga instruktør ønsker jeg å være døråpner slik at du også skal få erfare og utforske de mange helsefremmende egenskapene som kommer fra en  regelmessig yoga praksis.

Namaste! ~Unni

 

Jeg retter EN SPESIELL TAKK til master yogis Max Strom, som lærte meg å puste, Saul David Raye, for livsforandrende Holistic Hatha yogalærer utdanning, Leslie Kadazi for Restorative yoga, Rubi Rymenmy for Flying yoga, og Bernie Clark for lett tilgjengelig formidling av Yin yoga konseptet.

TAKK til davesternvfx.com for all støtte og fine bilder.